Fotoblog #32: Ochtendwandeling, Almere 28 januari 2006

Donderdag kreeg ik mijn fotostatief binnen, vanochtend heb ik hem ingewijd. Om half acht ben ik naar de Gooimeerdijk gelopen dicht bij mijn huis. Het was toen -6/5, berekoud, maar ik denk dat de foto’s de moeite waard waren. Helaas waren nu niet de vuurrode luchten te bekennen die maandag- en dinsdagochtend te zien waren, maar het viel me ook niet tegen. Net op het moment dat ik wilde inpakken kwam de zon boven de horizon uit, uiteindelijk was ik om half tien uitgefotografeerd en had ik 198 foto’s te pakken waarvan er 176 goed gelukt zijn.

Op mijn Flickr pagina staat een set van 25 foto’s, de komende drie dagen publiceer ik setjes van drie op mijn weblog.

Ochtendwandeling

Geplaatst in Almere en getagged met , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *