Gooimeer zonsondergang, Almere-Haven

Sunset at GooimeerGisteravond de kou getrotseerd bij de Gooimeerdijk in Almere-Haven om weer eens een ouderwetse Gooimeer zonsondergang vast te leggen. En ik werd niet teleurgesteld, het was een hele mooie. Mede dankzij de regenwolken in de lucht (waar ik op weg naar huis ook nog een dosis van mee kreeg). Bovenstaande foto is genomen met mijn Tokina 12-24mm groothoeklens en een neutral density graduated filter. Met een graduated neutral density filter wordt het contrast tussen de lucht en de voorgrond verminderd waardoor elk deel van de foto ideaal is belicht.

Geplaatst in Almere en getagged met , , .

3 Responses to Gooimeer zonsondergang, Almere-Haven

  1. Erg mooie foto is dit weer! De kleuren in de lucht vind ik erg mooi en dan het wilde water erbij! Je hebt hier goed gebruik gemaakt van een 1/3e 2/3e verdeling!

  2. Ik vind het er leuk dat je steeds meer foto’s laat zien, ik geniet er erg van. Ik kon afgelopen week helaas niet naar zee anders was ik zeker gegaan met de storm. Maar met water doen je me erg veel plezier hier.

  3. Xray says:

    Een heel knappe foto. Boeiende blog heb je trouwens. Ik heb genoten van je foto’s.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *