Ruig Gooimeer, Almere-Haven

Rough GooimeerZo, dit was met recht een dramaandag. Nu pas thuis, maar gelukkig nog op tijd om voor het einde van de dag nog een nieuwe foto te plaatsen. Deze gaat verder op het thema van de foto van gisteren, de zonsondergang op het Gooimeer. Ook in dit geval de neutral density filters gebruikt. Meervoud, want twee bovenop elkaar. Een ND2 en ND4 graduated filter van Cokin. Opgeteld 3-stops compensatie tussen de lucht en de stenen in de voorgrond.

Geplaatst in Almere en getagged met , , .

2 Responses to Ruig Gooimeer, Almere-Haven

  1. Wat een dreigende plaat zeg! Lekker van kleur en mooi kleuren heb je in de foto zitten.

  2. Vooral de lucht vind ik erg indrukwekkend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *