WTC Amsterdam

WTC Amsterdam

Er was weer eens mooi weer voorspeld, dus ik ben vanochtend al vroeg op pad gegaan (tegen 8 uur de deur uit). Ik er voor gekozen om naar de Zuidas in Amsterdam te gaan voor architectuurfoto’s. Deze foto is genomen vanaf het treinstation Amsterdam WTC Zuid.

Gisteren heb ik op aanraden van MoreThanWords de demo gedownload van DxO, een programma dat onder andere kan helpen bij het corrigeren van vertekeningen die ontstaan als je hoge gebouwen fotografeert. Eerste indruk valt niet tegen, maar of het de hoge prijs (mede veroorzaakt door mijn gebruik van een 5D) gaat waarmaken moet ik nog bezien. Ook moet ik mijn Lightroom workflow er wel iets voor verbouwen. DNG worden namelijk niet ingelezen door het programma, wel RAW en TIFF. Het programma kan wel DNG aanmaken.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to WTC Amsterdam

  1. hamperium says:

    ook hier dus gewoon erg mooi

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *