Stichtsebrug

Stichtsebrug

Geen vleugje zon te bekennen in het Almeerse, maar vanmiddag toch nog even een stukje langs het Gooimeer gereden rond het tijdstip waarop normaal de zonsondergang is. Ik had gehoopt op wat warme kleuren net voor zonsondergang, maar helaas kwam er nauwelijks kleur in de lucht. Gelukkig bood de Stichtsebrug wel het noodzakelijke kleuraccent.

Vandaag ontving ik over de post Nr 6-2008 van het blad De Fotograaf, vakblad voor professioneel beeld. In dit blad staat een interview met mij gehouden door Hans Arend de Wit en een aantal van mijn foto’s. In het interview komt onder andere ter sprake hoe ik ben begonnen met fotografie, mijn fotoblog en de verschillende internet bewegingen (zoals de Strobists en Photowalks) die ik volg. Leuk om te doen en erg leuk om mijn foto’s in het tijdschrift afgedrukt te zien.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *