Kunstmatig

Kunstmatig

Ik ben jaloers op de mensen die de afgelopen dagen niet hoeven te werken, kunnen schaatsen en genieten van het winterse weer dat we hebben gekregen. De zon komt pas op als ik al op mijn werk zit en ondanks de vorst is er toch nog zoveel zon dat de mooie winterse omstandigheden al weer weg zijn als ik op pad ga voor mijn lunchrondje. Bah. Klaagrondje over ;)
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

2 Responses to Kunstmatig

  1. Annemieke says:

    Troost je… ik moet ook werken, hele dag op de weg met overal slecht geruimde wegen, fietspaden en stoepen die helemaal niet schoon zijn gemaakt en waardoor de fietsers en voetgangers dus logischerwijs ook de weg op komen. Ach er komen vast weer betere tijden!

  2. J.A. de Vries says:

    Hoi Kenneth,

    Ik kijk regelmatig op je site. Ik vind je een uitstekende fotograaf en ik geniet regelmatig van je foto’s en ze inspireren me ook. Dank daarvoor. Ik ben zelf ook (5D) fotograaf. Ik zit meer in de mensen maar een landschapje op zijn tijd ben ik ook niet vies van, je hebt er alleen veel tijd/prioriteit voor nodig. Een mooie hobby en net als jij leer ik ook steeds meer bij en dat lijkt nooit op te houden. De manier waarop je er mee bezig bent (elke dag een foto en een verhaaltje) daar heb ik respect voor. Houd het maar eens vol! Zeker de laatste (winter)foto’s vond ik weer fantastisch. Ook je overwegingen erbij over compositie (meer dan voorheen) vind ik een goede doelstelling voor het volgende jaar en ik weet zeker dat veel mensen een hoop van je kunnen leren, ikzelf incluis. Mooi dat je dat niet alleen voor ons maar ook voor jezelf doet. Ga zo door Kenneth!

    Jan Atze de Vries

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *