Goudgeel

Goudgeel

Ondanks dat ik aardig laat was (na 09.00u), was de zon nog redelijk dicht boven de horizon in Durgerdam. Ik had dus nog even tijd om te spelen in een heerlijke goudgele gloed. Door de knieën om te zorgen dat de horizon op 1/3 van het beeld kwam waardoor het ijs en de reflectie van de zon de meeste aandacht kregen.

Met behulp van Lightroom is de foto nog iets opgewarmd, het camera profiel Landscape kwam dichter bij de kleuren zoals ik ze die ochtend had ervaren. Op DigitaleFotografieTips.nl heb ik een nieuw artikel toegevoegd over deze nieuwe profielen voor Lightroom 2.2 en Camera Raw.

Te koop

Dit weer nodigt uit tot grote schoonmaak, ik ga proberen een aantal dingen te verkopen en daar misbruik ik mijn blog even voor ;)

Allereerst mijn aluminium Apple Cinema Display 20″ die op mijn PowerMac G5 stond aangesloten. Recent heb ik een iMac 24″ gekocht en mijn bureau heeft geen ruimte voor twee grote monitoren. Ik heb de monitor gekocht in mei van 2006. Hij heeft altijd in een rookvrije ruimte gestaan, er is geen krasje op te zien, ik heb geen hot pixels kunnen vinden. Hij komt in de originele doos. Ik zou er graag €450 voor ontvangen.

LowePro Computrekker AW camera/notebook backpack. Gekocht in 2007 samen met de Compudaypack. Gekocht voor ongeveer €130, nooit gebruikt en originele labels zitten er nog aan, te koop voor €65.

Al eerder aangeboden, de Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM walk-around lens. In zeer goede staat, mijn eerste lens toen ik in juli 2005 met een Canon EOS 300D begon. Geen gebruiksschade, heeft vrijwel altijd een polafilter op gezeten en komt in de originele doos, inclusief de optionele zonnekap EW-78BII. Hiervoor zou ik graag €200 krijgen (nieuwprijs met zonnekap is +/- € 400).

Voor alles geldt: kan worden uitgeprobeerd en/of afgehaald in Almere, kan eventueel ook afleveren in een weekend in de omgeving Almere, Utrecht of Amsterdam. Als je interesse hebt, laat maar even weten op kenneth punt verburg at gmail punt com.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.