Rijzend ijs

Rijzend ijs

Terwijl de laatste ijsschotsen nog op het Gooimeer klotsen denk ik terug aan wat is geweest vorig weekend. Het kruiend ijs op het Ijmeer kwam tot een meter hoog en deze ijsschots doet er nog een schepje bovenop. Hij wordt verlicht door de eerste zonnestralen van die dag, de zon is net over de Oostvaardersdijk heen gekomen.

Er is een contrast tussen de kleine en de grote ijsschotsen, maar ook tussen de delen die wel en niet door de zon worden verlicht. Later zou het contrast nog heftiger worden.

Toplijst

Iedereen bedankt die op dit fotoblog heeft gestemd in de Photofacts Top Nederlandstalige Fotografie Blogs lijst. Hierdoor is de site opgeklommen van positie 16 naar positie 8 de afgelopen week. De lijst is trouwens de moeite van het bekijken waard, er staan een aantal topsites tussen.

Ik zal binnenkort mijn blogroll bijwerken, de afgelopen maanden heb ik aardig wat fotoblogs aan mijn feedreader kunnen toevoegen, opvallend is nog steeds de grote hoeveelheid Belgische bloggers.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.