Verticaal ijs

Verticaal ijs

Nog een foto van het kruiend ijs bij de Oostvaardersdijk in Almere. In tegenstelling tot de vorige (horizontale) foto is hier meer van de lucht en de omgeving te zien. Ook is de zon al iets hoger over de dijk, waardoor er meer geel is te zien in het beeld.

Camera-strap

Het leuke van meedoen aan acties in Amerika is – naast dat ze soms gek genoeg zijn om het ook op te sturen – dat het zo lang duurt dat je soms vergeet dat het zou komen. Zo is het gegaan met de camerastrap van SmugMug die vandaag arriveerde vanuit ‘SmugMug Strap Central’ in Mountain View USA. De strap is zwart met het SmugMug logo, maar belangrijker hij is gemaakt van zacht en flexibel materiaal. Ik geloof dat ze het Neopreen noemen. Het ziet er iig al comfortabeler uit, ben benieuwd hoe het in de praktijk uitvalt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.