Bevroren IJmeer

Bevroren IJmeer

Afgedaald van de Noord- en Ijmeerdijk bij Durgerdam om zo dicht mogelijk bij het ijs een foto te maken van de eerste huisjes aan het begin van Durgerdam. Heerlijk zonlicht op het riet en de daken waardoor deze een warme kleur krijgen, de blauwe lucht reflecteert in het ijs.

Schotland 2009

Het Google reisbureau is weer actief geweest, voor april een weekje geboekt naar Fort William in Schotland via Edinburgh. Glenfinnan, Ben Nevis, Glencoe, Glenetive, Loch Ness (langs Commando Memorial, Invermoriston Falls) en Mallaig zijn allemaal binnen redelijke afstand te rijden, zelfs Isle of Skye kan nog in 2.20u, hoewel je dan pas aan het begin bent ;)

Een deel van die plekken heb ik al eerder bezocht (zie de links), maar ze zijn prachtig dus kan nooit kwaad er nog een keer te gaan kijken. Daarnaast is het dan lente ipv herfst wat (hopelijk) weer een andere aanblik geeft.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

4 Responses to Bevroren IJmeer

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.