Meer Kromslootpark

Meer Kromslootpark

Nog een foto uit het Kromslootpark, de bekende gouden gloed van de ondergaande zon is ook bij de rietstengels aanwezig en geeft een bijna zomerse aanblik.

Dag Mitsu

Vandaag heb ik mijn Mitsubishi Colt uit ’92 verkocht. Met bijna 283.000km op de teller was hij nog niet aan het einde van zijn latijn, maar begin van dit jaar heb ik een nieuwe auto kunnen kopen dus hij moest weg. Krijgt een goed huis verderop in de straat, mag zometeen weer dagelijkse ritjes maken naar Amsterdam in plaats van alleen in het weekend. Zaterdag wordt hij overgeschreven, dat is dan op de dag precies 5 jaar geleden, 21 februari 2004. De tijd vliegt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *