Hanze Compagnie

Hanze Compagnie

Geïnspireerd geraakt door de avondfoto’s in Londen ben ik vanavond op zoek gegaan naar een goede locatie voor nieuwe foto’s. In Lelystad is recent een nieuwe complex opgeleverd genaamd Batavia Haven (inderdaad dicht bij de Batavia werf en winkelcentrum Batavia Stad) inclusief jachthaven en het kantoor van de Hanze Compagnie (op deze foto), eigenaar van een aantal traditionele zeilschepen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

4 Responses to Hanze Compagnie

 1. marco says:

  deze is erg mooi
  goude randje door de zon
  goed gezien

 2. Dynaries says:

  Heel erg mooi. Steekt mooi af bij de prachtige blauwe lucht.

 3. Querine says:

  Goedemorgen,

  Het beeld wat je geschoten hebt in Batavia is mooi, kunnen wij erover beschikken? Ik vraag dit namens Stichting Batavia Promotie die verantwoordelijk is voor de gebiedsoverkoepelende promotie, er is weinig geld beschikbaar.. dus vroeg ik me af wat er mogelijk is..

  Ik hoor graag,

  Groeten,
  Querine

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *