Fairie Glen

Fairie Glen

Vandaag dan toch echt een geval van horizontale regen. Van ‘s ochtends tot ‘s middags is het geen moment droog geweest, met harde wind. Het plan was om vandaag naar de Fairie Glen te rijden bij Uig op Isle of Skye en daarna het geluk in Elgol te proberen.

Na de Fairie Glen ben ik echter afgehaakt, met de wind werkte de paraplu niet om de regen van de camera te houden en op den duur kon het lensdoekje de hoeveelheid water niet meer aan. Dus heb ik afgesloten met de ‘traditionele’ rondrit over een deel van het eiland, als afscheid. Morgen gaat de tocht richting Killin, hopelijk hangen er dan nog wat herfstblaadjes aan de bomen om vast te leggen.

De Fairie Glen heb ik eigenlijk pas dit jaar ontdekt. Het is niet een heel bekende plek op Skye, maar zeker de moeite waard onder betere omstandigheden. Het is een soort Schotland in het klein met ‘lochs’, ‘bergen’ en zelfs een kasteel in de vorm van een rots. Het valleitje is maar een paar honderd meter groot, een ideale plek voor Fairies. Door het weer waren ze vandaag echter nergens te zien. Als je het zelf wilt bezoeken, stel je GPS dan in op Balnaknock.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *