Old Man op ware grootte

Old Man op ware grootte

Bij het fotograferen van landschappen, maar bijvoorbeeld ook toeristische attracties, had ik vaak de neiging om te proberen zo min mogelijk mensen in het beeld op te nemen. Soms kunnen ze echter nuttig zijn om een verhaal te vertellen of de schaal van iets aan te geven.

Met alleen een rotsblok in beeld is het voor de kijker lastig in te schatten hoe groot hetgeen op de foto nu eigenlijk is.In het geval van bovenstaande foto zijn er in de voorgrond vijf mensen te zien die duidelijk laten zien hoe groot dit gebergte eigenlijk is. Het uitstekende rotsblok aan de linkerkant is 48 meter hoog.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to Old Man op ware grootte

  1. Frans van Leeuwen says:

    Inderdaad Kenneth – schitterde foto's overigens – maar dit zit ik mij vaak af te vragen bij het zien de foto's. Hoe hoog is zo'n rost of hoe groots is het landschap en met de menselijke maat is dat gelijk duidelijk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *