Loch Kishorn

Loch Kishorn

Uitzicht op Bealach Na Ba, beter bekend als de Pass of the Cattle. De hoogste bergpas in de UK, 629 meter hoog. Aanzienlijk beter weer dan op 28 oktober toen ik hier ook langs reed op weg naar Applecross. De 29e ging de reis naar Torridon, maar ik kon het niet laten nogmaals omhoog te rijden door de bergpas.

Loch Kishorn, een zeeloch, is voor een gedeelte droog gevallen, waardoor dit groene spul droog kwam te liggen. Een mooi element om als voorgrond te dienen van een kleurrijke plaat.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

5 Responses to Loch Kishorn

 1. Dynaries says:

  Heerlijke kleurijke plaat zeg. Erg mooi.

 2. Leo says:

  Dag Kenneth,

  Ben ff op je site geweest. Wat een vakwerk zeg. Je vraagt je wellicht af wie ik ben? Nou ik zal je uit de droom helpen, ik ben de man van je nicht Carolien. Tante Joke vertelde dat je zo mooi foto's kon maken en dat maakte me erg nieuwsgierig. Inmiddels heb ik men collega ook even op de hoogte gesteld van je blog en ook hij vind de foto's erg mooi. Hij heeft iets meer verstand van wat je allemaal nodig hebt om foto's te maken.

  Leuk man zo'n hobby. Mooi om te zien dat je daar je ei in kwijt kan. Ik hou de site een beetje in de gate en laat me verrassen.
  Ontvang een hartelijke groet van Leo Huijser

  • Hoi Leo,

   Leuk te horen dat je mijn site hebt gevonden en bedankt voor het compliment! :) Fotografie is voor mij een mooie creatieve uitlaatklep, en zoals je ziet prima te combineren met mijn voorliefde voor Schotland. Groetjes aan Carolien.

 3. gerard gerritsen says:

  Goede morgen Kenneth,

  Zag een leuk artikel van jou over digitaal archiveren. Ben voornemens een deel daarvan te gebruiken als redactioneel stukje in onze aktie krant.

  Is dit w.j.b. akkoord?

  stuur je uiteraard een bewijs exemplaar

  Met vriendelijke groet,
  HANOS Amsterdam [www.hanos.nl]
  Gerard Gerritsen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *