Wolkenschap

Wolkenschap

‘Zonnestralen’ schijnen door de wolken over de Noordzee uitkijkend vanaf de veerboot richting IJmuiden. Wolken bepalen voor een groot deel het effect van deze foto en zijn eigenlijk onontbeerlijk voor landschapsfoto’s. Ze bepalen voor een groot deel de sfeer van een landschap, voegen drama toe en verbeteren de kwaliteit van het licht. En soms zijn ze een onderwerp op zichzelf. Op DigitaleFotografieTips.nl heb ik er een artikel over geschreven.
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Wolkenschap

  1. Deze is ook echt weer prachtig! Heerlijke stralen van de zon zo met het donkere water!

  2. Kaj-Ivar says:

    Wow! Prachtige wolken en zonnestralen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *