Rood-Geel-Geel

Rood-Geel-Geel

Op zoek naar kerstverlichting in Amsterdam afgelopen dinsdag kwam ik dit tafereel tegen. Erg sfeervol met de verschillende kleuren kaarsen op een trap. Uiteindelijk gekozen om de focus op de middelste kaars te leggen om het oog het beeld in te trekken.

Helaas was de overbelichting in de onderste kaars niet meer te corrigeren. Ik zag het niet op locatie, maar ik vind het beeld toch sfeervol genoeg om hem toch te plaatsen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to Rood-Geel-Geel

  1. Dave says:

    ik vind het een bijzonder geslaagde compositie aan de overbelichting stoor ik me in dit geval niet, ook bijzonder hoe de rood tinten van het bovenste kaarsje/glaasje een effect in de kleurregistratie meespeelt… mooie sfeer hoor en zeer inspirerend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *