Uitzicht op Rum

Uitzicht op Rum

Groeten uit Mallaig. Na een rit van ruim 6,5 uur vanuit Newcastle ben ik aan het eind van de middag in Mallaig, Schotland, aangekomen en heb zojuist een wifi hotspot ontdekt.

Vanuit hier vertrekt de ferry naar Eigg, waar ik een fotoworkshop ga volgen. De rit was bijzonder aangenaam, heerlijk weer en een landschap zoals ik het nog niet eerder had gezien. In verschillende delen de heide nog in bloei, de varens en het gras nog groen. Glencoe zag er zo totaal anders uit dan ik gewend ben, normaal hebben de bergen een donkerrode kleur door de varens die verkleuren, ik ga meestal als het herfst is naar Schotland.

Toen ik in Mallaig aankwam scheen de zon door dikker wordende wolken (waarschijnlijk morgen wel wat regen), maar dit gaf juist weer een bijzondere aanblik op het eiland Rum (‘bekend’ van het rijtje Eigg, Muck, Rum en Canna, oftwel de Small Isles).

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

4 Responses to Uitzicht op Rum

 1. PeterB says:

  Prachtig beeld! Toch zinvol om je blog te blijven checken tijdens je vakantie :-). Geniet van de natuur & fotografie.

 2. nldazuu says:

  geniet er van Kenneth! Plezier en als dit het niveau weer is van je foto’s dan zit ik eerste rangs!
  //Dave

 3. Mats says:

  Aaaah, dear old Rum! :)
  Pleasure to meet you at the workshop, Kenneth. I hope to see you again, don’t hesitate to contact me if you need help and tips coming to Sweden! // Mats

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *