Callanish Standing Stones II

Nog een foto van de Callanish Standing Stones, een machtig gezicht op het eiland Lewis. Bij het fotograferen moest ik rekening houden met de achtergrond, aan de rechterkant van deze foto staan een aantal huizen en achter de positie waaruit de foto is genomen staat een paar kilometer verderop een grote antenne met rode lampjes die tijdens een avondsessie in de foto terecht kunnen komen. Gelukkig kun je met de stenen ook onwelgevallige elementen blokkeren.

De zon is onder gegaan, vandaar de blauwe kleur, en de regen is even gestopt. Ik ben ondertussen helemaal verkleumd, handschoenen, een muts, regenbroek en mijn andere kleding helpen niet tegen de harde en frisse wind. Toch heb ik nog een paar foto’s genomen, de lange sluitertijd van 30 seconden zorgt er voor dat er beweging van de wolken in de lucht te zien is.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to Callanish Standing Stones II

  1. Cees says:

    Wauw wat een mooie foto weer, het was alle kou en wind waard!

    Ik krijg na het zien van dit mooie resultaat helemaal zin om ook de straat op te gaan om te fotograferen! Super de lange sluitertijd! Vond je artikel over de ND filters ook erg goed! Ik ben al aan het sparen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *