Pauw

Pauw

De dagelijkse foto lukt nog steeds niet echt, de visie is er even niet. De boog kan niet altijd gespannen zijn zullen we maar zeggen. Daarnaast is het lastig doordeweeks een geschikt tijdstip te vinden met de zonsopkomst en zonsondergang tijden zoals ze op dit moment zijn. De neiging is dan om een misschien iets minder resultaat te plaatsen, maar daar prikken jullie keihard doorheen, dus dan beter maar even niets ;)

Volgende week wel een shoot gepland staan in Almere voor het fotograferen van modellen op een aparte locatie. Daar komen hopelijk een paar interessante resultaten uit. Wel spannend, want ik heb nog weinig ervaring met dit type fotografie.

De pauwenveer komt uit een boeket dat ik van het werk heb gekregen naar aanleiding van mijn verjaardag vorige week zondag. Geplaatst voor de donkerblauwe muur in mijn woonkamer.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *