Neem je camera mee op een stedentrip

Ik heb weer vijf nieuwe Las Vegas foto’s toegevoegd aan het fotoblog gedeelte van de site. Klik op onderstaande foto’s om ze groot te bekijken:

Las Vegas: Bellagio Fontein Las Vegas: Mandelay Bay

Las Vegas: Roltrap Las Vegas: Riviera

Las Vegas: Bellagio glas

Nieuw artikel

Eens in de zoveel tijd moeten we allemaal eens uitwaaien, het hoofd leeg maken en even van een ander uitzicht genieten. Een goede manier om echt even helemaal weg te zijn is een stedentrip te boeken. Dit kan in het verre buitenland, maar ook in eigen land. Nieuwe dingen bekijken en inspiratie opdoen. Vergeet zeker niet je camera mee te nemen. In een nieuw artikel op DigitaleFotografieTips.nl geef ik een aantal tips om het beste te maken van een korte vakantie, met je camera.

Geplaatst in Weblog en getagged met .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *