These boots are made for drinking

These boots are made for drinkingNog meer schatten in Dordrecht, deze schoen is zeer waarschijnlijk gevuld met een lekker drankje. Ik heb hem in het raam geplaatst en 2 stops overbelicht met een hoge ISO. Met een flitser op de handmatige stand met 1/8 kracht heb ik zo veel mogelijk detail van buiten proberen weg te drukken. Alleen links onder was er nog een beetje donkere schaduw te zien van de aanwezige bomen. Met bijsnijden en een beetje retoucheren in Lightroom behoort dit ook tot de verleden tijd.

Geplaatst in Fotografie en getagged met , , , .

2 Responses to These boots are made for drinking

  1. Richard says:

    Wow, echt gaaf… dank voor de uitleg ook :-) Maar heb je het drankje ook nog geproefd?

  2. gave schoenen zeg!!! Doe mij er maar ??n met een malibu cola of een biertje!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *