Blog

Isle of Skye 2014

Begin april was ik weer terug op mijn geliefde Isle of Skye, Schotland. Ondanks dat ik er al vier keer eerder ben geweest, heb ik ook deze keer weer nieuwe omstandigheden en locaties gevonden en ben ik terug gekomen met totaal andere foto’s dan de vorige keren. Ondanks dat het grotendeels dichtbewolkt was werd ik […]

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags · 9 Comments
Achnahaird Bay

Schotland: Inverpolly & Assynt 2013 – 2

Dit is het tweede en laatste deel met foto’s van mijn bezoek aan de regio’s Inverpolly en Assynt in Schotland. Eén van de meest wilde en verlaten plekken van Schotland.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , · 6 Comments
Ardvreck Castle

Schotland: Inverpolly & Assynt 2013 – 1

Een nieuw najaar, een nieuwe vakantie in de Schotse Hooglanden. Deze keer het oog op Inverpolly en Assynt, twee regio’s met schitterende woeste landschappen. Beide gebieden zijn binnen 30-60 minuten te bereiken vanaf het relatief grote dorp Ullapool, waar ook de veerpont naar Lewis/Harris vertrekt, mijn thuisbasis voor de week.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , · 8 Comments
Peter Gabriel in Ziggo Dome Amsterdam

Peter Gabriel in Ziggo Dome

Vorige week maandag ben ik samen met mijn vader naar het concert van Peter Gabriel in de Ziggo Dome Amsterdam geweest. Dit was de derde keer dat ik een concert van PG bezocht, na Ahoy 2004 en Westerpark 2007, en ook deze keer stelde hij weer niet teleur.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , · Leave a comment
De Nachtwacht, Rijksmuseum Amsterdam

Het vernieuwde Rijksmuseum

Gisteren heb ik samen met mijn ouders een bezoek gebracht aan het vernieuwde Rijksmuseum. De eerste keer dat ik dit museum heb bezocht en tot mijn schande ook voor het eerst dat ik de Nachtwacht in het echt heb gezien, naast een heleboel andere beroemde schilderijen in de eregalerij.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , · 1 Comment
Camogli

Ligurië, Italië

Nadat we drie dagen hadden rondgelopen in de Cinque Terre dorpjes gebruikten we de trein en huurauto om de dorpjes en steden ten oosten van onze standplaats Deiva Marina te bezoeken. We bezochten Camogli, Sestri Levante, Genua, Santa Margherita Ligure en Portofino.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , · 2 Comments
Manarola

Cinque Terre, Ligurië, Italië

Vorige week heb ik een korte vakantie gehouden in Cinque Terre, Ligurië, Italië. Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola en Riomaggiore hebben allemaal hun eigen sfeer en zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard, hoewel Monterosso de meest normale is van het stel.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , · 4 Comments
Zuidas Amsterdam

Tilt-shift test

Ik heb recent een Canon TS-E 24mm f/3.5L II tilt-shift lens gekocht. Met behulp van draaiwieltjes aan de lens kun je het beeld horizontaal of verticaal en met een hoek verschuiven dat gebouwen die normaal, door het omhoog richten van de cameralens, schuin worden weergegeven nu recht worden weergegeven.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , , · 1 Comment

IJzig Gooimeer

Afgelopen weekend heb ik mij prima vermaakt op het Gooimeer. Twee verschillende dagen, een ochtend en een avond, met een compleet verschillende aanblik en temperatuur.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , , , · 2 Comments

Amsterdam Lightfestival 2012

Het duurde even, maar 16 januari is het eindelijk gelukt om een paar foto’s te maken van de installaties van het Amsterdam Lightfestival (tot 20 januari 2013). Sinds half december werden elke avond tussen 17.00-22.00u de lichten ontstoken op een aantal kunstwerken langs rivier de Amstel.

Geplaatst in Fotos, Shoots · Tags , , , · 3 Comments