Zomergevoel

PricklyEerste Paasdag tussen het middag eten en het toetje in hebben we een wandeling gemaakt door de wijk. In tegenstelling tot de voorspellingen was het toen nog best lekker weer en zonnig. Vooral veel foto’s gemaakt van familie (zal/mag ik jullie hier niet mee vermoeien) om de 85mm F1.8 lens op de Canon EOS 5D te testen (superlens voor portretten en ook voor foto’s zoals hier boven), maar kwam ook wat leuke verrassingen tegen zoals deze plant die in een lekker warm hoekje zat. Kreeg er echt een zomergevoel van.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

3 Responses to Zomergevoel

  1. Het is inderdaad een echt zomersplaatje, ik heb goed nieuws voor je, aankomende dinsdag voorspellen ze en temperatuur van , let goed op, twintig graden.

  2. Kijk, daar kunnen we iets mee :)

  3. Sterk beeld voor de DoF vind ik weer heerlijk. Ik heb wel weer zin in het zonnige warme weer!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *