London2008: Northbank

Soutbank view towards North bankOp deze foto zie je wat beter waarom 30 St. Mary Axe de “Augurk” wordt genoemd. Genomen vanaf de Southbank van de Thames, kijkend naar het Noorden. Uit de hand genomen.

De Southbank is een populaire plek geworden sinds de millennium viering in 2000. Er zijn nieuwe moderne gebouwen neergezet en er zijn nieuwe attracties gemaakt zoals de London Eye en de Millennium Bridge. Heerlijk voor een avondwandeling vanaf de Tower Bridge helemaal tot aan de Big Ben.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to London2008: Northbank

  1. marco says:

    heel erg mooi!! die reddingsbad erbij zorgt voor een leuke sfeer met de lampen aan de kant van de rivier, echt heel erg mooi

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *