Eerste sneeuw

Eerste sneeuw

De sneeuw viel pas laat in de middag in Almere gisteren, waardoor het al donker was toen de sneeuwlaag echt zichtbaar was. Toch nog een poging gewaagd de sneeuw vast te leggen, de kans was groot dat het vandaag weer verdwenen zou zijn, wat ook het geval was. Ik kan me echter niet voorstellen dat dit de laatste sneeuw van deze winter is.
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

2 Responses to Eerste sneeuw

 1. adri van der Graaf says:

  Hi Kenneth,

  Ik heb een stukje gelezen over de kwaliteit van de lens en de relatie met megapixels. Ik kan het niet terug vinden. Het kwam er op neer dat we aan de “optische” grens van de huidige lenzen als we camera’s gebruiken met 20-25 Megapixels.
  Heb jij informatie of een link waar ik die informatie kan vinden. Ik ben ook geinteresseerd wat jij hiervan vind/weet.
  Bij voorbaat dank
  Groet,

  Adri

 2. Hoi Adri,

  Op DigitaleFotografieTips.nl heb ik een klein stukje erover geschreven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *