Kilt rock

Kilt rock

Nog een paar dagen foto’s uit Schotland, het is nog even gekkenhuis op het werk net voor de kerst, dus weinig tijd er op uit te trekken. Deze foto is van Kilt Rock (achterin de foto, heeft inderdaad wel wat weg van de stroken die je in een Schotse kilt ziet), en de waterval ervoor, op Skye. Vorig jaar vloog hier nog bijna mijn camera uit mijn handen door de enorme harde wind, dit jaar was het veel beter te doen.
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

2 Responses to Kilt rock

  1. Dat is waar je zou moeten zijn met de kerstdagen!
    Wens je een goeie tijd around here though.
    Hans

  2. Hoi Hans, mee eens. We doen het er maar even mee ;) Jij ook hele fijne dagen gewenst.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *