IJsboom

IJsboom

Tussen Durgerdam en Uitdam kwam ik het eerste ijs tegen waarop ik durfde te lopen. Dit stelde me in staat eens andere hoeken te proberen, deze boom viel mij direct op, het licht was nog steeds heerlijk.

Ik zal proberen morgen weer wat nieuwe beelden te schieten, de afgelopen week was gevuld met trainingen dus ik heb weinig tijd gehad op pad te gaan ondanks het heerlijke weer. Afgelopen week heb ik ook een lichtstandaard en 43″ paraplu aangeschaft voor de draadloze flitser om te experimenteren met portretfotografie. Hopelijk heb ik daar binnenkort ook wat resultaten van.

Autosportfotograaf Frits van Eldik heeft de hand kunnen leggen op de Canon EOS 5D mk2 en test de video uit. Mjam.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

2 Responses to IJsboom

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.