IJsbrug

IJsbrug

Dit kwam ik ook tegen in Muiden tijdens mijn hachelijke avonturen aan de rand van het Markermeer. Een paar meter uit de kant vond ik deze rietstengel die met ijs aan een steen was vastgeklonken. Om de zoveel tijd kwam er een golf over de steen waardoor het ijs (waarschijnlijk) weer verder aangroeide. Het leek wel een soort ijsbrug, een erg grappig gezicht.

Het grote probleem was een compositie te vinden die niet werd doorsneden door een rietstengel, er was geen vrij zicht. Niet helemaal gelukt dus, maar deze uitsnede (een crop van een grotere foto) laat toch goed zien wat er aan de hand was. De opkomende zon hielp ook nog iets mee door lichtaccenten op het ijs aan te brengen waardoor deze meer uit de donkere achtergrond kon komen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to IJsbrug

    Geef een reactie

    Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.