Batavia Haven

Batavia Haven

Dit appartementen complex aan de Batavia Haven was de eigenlijke reden om richting Lelystad te rijden. Maar doordat ik de reistijd naar Lelystad (toch zeker 35 minuten vanuit Almere) verkeerd had ingeschat en de etappe van de Vuelta zaterdag erg leuk was, kwam ik net aan toen de zon bijna onder de horizon zakte. Tja, je kunt niet altijd geluk hebben.

Deze foto is genomen van statief met een lange sluitertijd waardoor het bewegende water als een soort mist is geregistreerd. De lantaarnpalen weerspiegelen in het water, door het dicht geknepen diafragma lijken het bijna sterretjes.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Batavia Haven

  1. Erg mooi beeld met die spiegeling op het water!

  2. Dynaries says:

    Erg mooie opname van Bataviahaven.

  3. Danny says:

    Prachtig foto, mooie reflecties

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *