Elephant Parade

Elephant Parade

Amsterdam wordt van september tot november 2009 opgevrolijkt door een honderdtal kunstzinnig gedecoreerde olifanten. Een openluchttentoonstelling ten bate van het behoud van de Aziatische olifant. Het project heet Elephant Parade.

Het Museumplein staat helemaal vol met olifanten, maar ook bijvoorbeeld de Westermarkt (daar is deze foto genomen), bij het Muntplein, in winkelcentrum Kalvertoren, bij de Amsterdamse Beurs en zelfs in het Centraal Station staat een olifant, toepasselijk versierd als een trein. Bij de winkels waar de kleine olifantjes verkocht worden en de VVV is een routeboekje te halen waar ze allemaal in vermeld staan.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

2 Responses to Elephant Parade

  1. Thessa says:

    Welke olifant is dit?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *