Kinlochewe

Kinlochewe

De rit naar Torridon vanaf Skye is erg spectaculair. De weg volgt verschillende heuvels met wegen die 11-13% stijgen en 1:8-1:11 dalen. Daarnaast kun je er dus voor kiezen via de Pass of the Cattle, via Applecross en de Coastal Road er naartoe te rijden.

Je kunt echter ook de weg naar Ullapool nemen en dan kom je deze weg tegen in de buurt van Kinlochewe, genieten!

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

2 Responses to Kinlochewe

 1. Raymond says:

  Hoi Kenneth, stuk voor stuk schitterende foto's allemaal! Ik vroeg me wel af of je iets met de kleuren doet in Lightroom of (speciale) filters gebruikt?

  groeten,
  Raymond

  • Hoi Raymond,

   Dankjewel. Ik gebruik voor landschappen meestal een ND filter zodat de lucht en het landschap meer in balans zijn qua licht (anders krijg je een uitgebeten lucht bij donkere landschappen zoals in Schotland). In Lightroom pas ik vaak het Landscape Camera Profile toe (in het Camera Calibration gedeelte), deze maakt de kleuren wat warmer en laat iets meer detail zien met mijn 5D (niet elke camera heeft een zelfde profiel).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *