Dove man

Dove man

Elk verbouwd/gerestaureerd gebouw in Amsterdam wordt tegenwoordig opgesierd met grote reclame uitingen. Die van Google Chrome omringd een heel gebouw op de Prins Hendrikkade, Dove heeft het bij Hotel de L’Europe nog bescheiden gehouden.

Gefotografeerd met een hoge ISO waarde, de 5D houdt zich goed. In dit geval heb ik een tijdje staan wachten op een vaartuig om de compositie ‘af’ te maken, met een beetje mazzel kwam er een salonboot langs.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

4 Responses to Dove man

 1. Dave says:

  Fraaie kleuren, idd fijn dat nou juist deze boot door je zoeker heen vaart…Als je liefhebber bent van dit soort 'billboards' raad ik je aan eens naar Boekarest te gaan, daar staan zoveel gebouwen die het zelfs al standaard mee krijgen……..

  //Dave

  ps. mag ik concluderen dat je nu schiet met de 5D, meende dat het eerst nog de 50D was?

 2. richard bremer says:

  hoi kenneth

  mooie sfeerfoto. wat voor sluiterheid heb je genomen om de beweging van de boot te accenturen?

  groeten
  richard

  • Hoi Ricard, de sluitertijd is 1/6s, andere instellingen staan rechts bovenaan naast de foto. Kunnen redden dankzij de beeldstabilisatie op de lens en snel meerdere foto's achter elkaar nemen. 1/6s is niet echt ideaal voor scherpe resultaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *