Pinksterkermis

Pinksterkermis

Gisteravond toch nog richting de Pinksterkermis in Almere-Stad gereden. Er was een groots vuurwerk beloofd en daar moest ik natuurlijk even naar gaan kijken, met een camera in de hand. Het vuurwerk begon te laat en was eigenlijk al weer veel te snel voorbij, maar het was wel goed samengesteld en ik heb toch een aantal foto’s kunnen maken.

Tijdens het wachten aan de waterkant bij het Weerwater ging ik op zoek naar een mogelijkheid om het vuurwerk en iets van de kermis of de locatie te combineren. Dicht bij het water viel dat nog niet mee, maar iets hogerop vond ik een mooi standpunt met de Caribbean Beach Party attractie in de voorgrond en het vuurwerk in de achtergrond.

Ik heb gebruik gemaakt van de handmatige stand voor het fotograferen, voor vuurwerk heb je lang niet zo’n lange sluitertijd nodig als je denkt, er is vrij veel licht aanwezig op het moment dat een vuurpijl knalt. Natuurlijk ook geholpen door het licht van de attractie zelf en voor de veiligheid ISO800.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

One Response to Pinksterkermis

  1. sasbelgie says:

    Mooi plaatje weer.

    grt sasbelgie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *