Breakdance

Breakdance

Het beste moment om de kermis te fotograferen is net na zonsondergang in de periode dat het blauwe licht in de lucht is te zien en de lucht nog niet helemaal zwart is. Tijdens een korte periode zijn de lichtjes en het natuurlijke licht met elkaar in balans en kun je nog details zien in de lucht.

De vele lichtjes zorgen er voor dat de camera de omstandigheden lichter inschat dan ze zijn en alleen de lichtjes goed belicht. Door +1 of soms zelfs +2 over te belichten kun je meer licht op de sensor laten vallen zodat je de complete attractie kunt zien. Controleer wel met het histogram of er dan niet grote delen van de foto overbelicht raken (de meeste camera’s kunnen met een knipperende kleur tonen welke delen van de foto overbelicht zijn).

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Breakdance

  1. sasbelgie says:

    sterke foto!

    grt sasbelgie

  2. Marco says:

    Ik vindt bijna alle foto’s op je site prachtig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *