Sail 2010

Sail 2010

Na het werk ben ik richting het IJ getogen om de Sail 2010 vloot te bekijken. In ongeveer 3 uur heb ik het volledige rondje gemaakt. ‘s Avonds rond etenstijd beginnen bleek ideaal, dan valt het met de drukte mee en het licht wordt in de loop van de avond, met een beetje geluk, steeds beter. In eerste instantie hingen er nog wat donkere wolken, maar toen ik in Amsterdam Noord aankwam met de gratis pont kwam de zon even goed door met een mooie goudgele gloed op dit Indonesische schip.

Sail bezocht ik vijf jaar geleden voor het eerst. Toen had ik net een paar maanden mijn Canon EOS 300D spiegelreflexcamera en bood ik op de zaterdag van het evenement op mijn eerste eigen huis waar ik nog steeds woon. De tijd vliegt.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

2 Responses to Sail 2010

  1. eswappy says:

    @KenVerburg Prachtig!

  2. Sasbelgie says:

    mooi dat licht. en mooi dat de tijd herinneringen levend houdt

    grt sasbelgie

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *