Kruzenstern

Kruzenstern

We naderen het einde van de Sail serie. Naast de donderdagavond heb ik ook op zaterdagochtend Sail bezocht. We stonden al om 09.00u klaar om aan de ronde te beginnen, helaas trokken het binnen 20 minuten helemaal dicht en waren er nog alleen witte luchten te zien. Gelukkig had ik nog even de kans de Kruzenstern te fotograferen, wederom gebruikt gemaakt van mijn 17-40mm groothoeklens.

Door op een klein verhoginkje bij een terras te staan heb ik de vertekening verkleind, hoewel de grootste correctie met Lightroom 3 tot stand kwam. Een paar minus punten (-) bij Vertical en de mast staat weer nagenoeg recht. Je moet wel oppassen met hoe sterk je het effect toepast, op den duur worden bepaalde delen erg opgerekt waardoor het er onnatuurlijk uit gaat zien.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

3 Responses to Kruzenstern

 1. hamperium says:

  @KenVerburg is wel een erg mooie foto geworden! complimenten

 2. mirjamdj says:

  @KenVerburg prachtige fotos van sail, is echt nagenieten, de goteborg niet goed bekeken met die drukte, nu wel

 3. nldazuu says:

  ook mooi vastgelegd….ik herken dat van die vertekening heb er op de 15 mm. van mijn EF-S 15-85 IS USM ook last van….LR3 kan veel maar niet alles…..
  //Dave

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *