Repetitie, Holland Triathlon 2010

Repetitie

Vanochtend heb ik de jaarlijkse wandeling naar de UPC Holland Triathlon op de Gooimeerdijk gemaakt. Heerlijk als zo’n mooi evenement op loopafstand van je huis te vinden is. Op de buienradar had ik gezien dat het rond 11 uur zou gaan spoken en dat was niets te weinig gezegd. Een ideale gelegenheid om mijn nieuwe camera regenhoes uit te proberen, gecombineerd met de rest van mijn regenkleding. Test geslaagd, alles is goed droog gebleven, ik kan met een gerust hart richting Schotland ;)

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

2 Responses to Repetitie, Holland Triathlon 2010

 1. Pieternell says:

  Prachtig plaatje. Heerlijk als je langs de kant mag staan en foto’s kan maken. Fijne tijd in Schotland. Goed voor heeeeeeeeele mooie foto’s weer. Wij zijn pas naar de Noordkaap (Noorwegen) geweest. Heb mijn hart ook kunnen ophalen in Zweden, Finland en Noorwegen.

  Groet, Pieternell.

 2. nldazuu says:

  hoi,
  ik reageerde net al op je flickr photostream met: ‘Heb je een paraplu op je flitsschoen geïntegreerd?’, maar camerahoes is het woord…ik ga even googlen…géén slecht idee…
  //Dave
  ps. fraai hoe je het natte Hollandse weer hier weer geeft

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *