Singing Seaweed

De meeste lol heb ik toch wel gehad met het zeewier op het Singing Sands strand. Alle elementen leken toen bij elkaar te komen. Eerder plaatste ik al een set van drie foto’s samengevoegd in een ‘triptych’.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to Singing Seaweed

 1. marwil says:

  Hay Kenneth,
  Schitterende plaat en je triptych is goed samengesteld.
  Vooral deze foto vind ik prachtig met het scherpe zeewier en natte zand het melkachtige water wat overgaat in die scherpe horizon (ietsje scheef) en die werkelijk schitterende dreigende lucht met zijn mooie kleuren.
  Het loopt allemaal zo mooi in elkaar over.
  Ik zou hem zo aan de muur hangen.
  Top.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *