Goede gele morgen

Het zou wel weer eens tijd worden dat ik weer iets van me liet horen. De laatste keer sprak ik over een probleem met mijn knie, langzaam is dat steeds beter gegaan, het is nog niet helemaal ok, maar hopelijk lost het zich verder zonder ingrepen op. Aan het eind van de week waarin ik over mijn knie schreef was het gelukkig wel weer zo goed dat ik kon autorijden, een tocht van 2 uur en 45 minuten op de vrijdagmiddag leidde naar het Gelredome om samen met mijn vader naar het concert van Sting met het Royal Philharmonic te luisteren. Ben erg blij dat ik het heb gedaan, het was een schitterend concert, de mix werkte erg goed.

Het beroerde weer vorige week en drukte op het werk hielp niet mee er op uit te willen trekken, vandaar de rust op het blog. Het begint nu echt mooi te worden qua herfstkleuren, hopelijk komen er nog een paar dagen om er van te profiteren.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , .

3 Responses to Goede gele morgen

 1. Annemieke says:

  Heb je die opvallende gebouwen op Arnhem cs niet gefotografeerd?? Die zijn heel fotogeniek… ;-)

 2. We werden met de auto naar Arnhem-Noord gestuurd en zijn toen met een pendelbus naar Gelredome gereden, dus ik heb er weinig van gezien ;)

 3. nldazuu says:

  Nou Kenneth dat van je knie is me effe ontgaan, dacht dat je een herfst dipje had na de Schotse hooglanden……..deze is fraai van kleur en vooral leuk om weer fotowerk van je te zien…fraaie gouden tinten…
  //Dave
  overigens als je in Arnhem bent dan hoor ik het graag leid je graag rond met camera ;-)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *