De route bepalen

Deze week veel grijze ochtenden helaas, net nu de herfst op zijn hoogtepunt is. Hopelijk kloppen de verwachtingen voor dit weekend niet en kunnen we nog even profiteren van de mooie kleuren.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , .

3 Responses to De route bepalen

 1. jaap wijler says:

  Mooie foto’s en mooie website van de tips! Ik kijk er steeds naar uit. Ik neem aan dat je de oude 5D gebruikt en dat deze foto vanaf statief is gemaakt. Eenachtste is best lang. Wat voor objectief is dit als ik vragen mag, een 17-40 mm? gr. Jaap

 2. Hoi Jaap,

  Het is inderdaad de ‘oude’. Ik heb hier gebruik gemaakt van een Canon 24-105L IS USM, dus met beeldstabilisatie. Genomen uit de hand door camera goed vast te klemmen, beeldstabilisatie helpt ook mee. Voor het goede eigenlijk ISO nog moeten verhogen om op dat moment echt zeker te zijn van scherp beeld, maar zag er op LCD al goed uit.

 3. Peter Staal says:

  Ik volg je artikelen al een hele tijd en las net dat je een Blog hebt waarop je elke dag een foto plaatst, nu heb ik wel eens gehoord van een blog maar hoe kan ik dat volgen en kan ik dat ergens instellen dat de pc automatisch daar naar kijkt.
  Verder een compliment voor je artikelen ik lees ze altijd met veel plezier en leer er een hoop van en probeer er div dingen ook zelf van uit.
  Ga dit weekend proberen herfst foto’s te maken, heb net een nieuwe lens gekocht Tamron 28-75 F=2.8,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *