Briefkaart van de herfst

Briefkaart van de herfst

Ik zag dit beeld ontstaan toen de trein het station binnen reed en ik kon het niet laten om een paar foto’s te maken voordat ik verder door reed naar het werk. Rechts de Waag op de Nieuwmarkt, links de Zuiderkerk. Toch wel één van de betere gezichtspunten van Amsterdam. Nog even op zijn mooist tijdens de herfst, met de aantrekkende wind zal het helaas snel gedaan zijn met dit kleurrijke bladerdek.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

4 Responses to Briefkaart van de herfst

 1. Andrebijkerk says:

  @KenVerburg Heel sfeervol met mooie herfstkleuren

 2. Raymond klaassen says:

  magnifiek!!!! Wat een prachtige kleuren wen mooi tafereel. Gouw ouder ik word, hoe meer ik mijn geboortestad ga waarderen…:)

 3. robert amsterdam says:

  onwaarschijnlijk, kenneth, heel gewaagd ;-}

 4. nldazuu says:

  mooi wijds en zoals het is met die boten en fietsen….mooie plaat van deze stad….

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *