Skye2008: Elgol

ElgolVanochtend al vroeg op stap, om 07.30u zaten we in de auto richting de Old Man of Storr. Vorig jaar ben ik daar ook geweest, een beklimming die ook te doen is voor ongeoefende klimmers. In de ochtend nog twee regenbuien, maar de rest van de dag schitterend weer met een lekker zonnetje en 14 graden. Zo tegen 13.00u gingen we verder met een ronde op het schiereiland Trotternish. Tegen 17.00u terug bij het huisje aangekomen – het was nog steeds schitterend weer – besloten we nog een fotografen favoriet op te zoeken, een zonsondergang bij Elgol. We werden niet teleurgesteld, hoewel het beeld van de Cuilin bergreeks daar vandaan een beetje mistig was.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *