Skye2008: Quiraing

QuiraingVandaag was de laatste dag op Skye, morgen rijden we nog in 3,5 uur naar Oban voor een laatste dag in Schotland voordat we het vliegtuig pakken in Edinburgh zondag. Er was veel regen voorspeld, maar na 11.00u viel er niets meer in het Noorden. Gelukkig hadden we toen al besloten een laatste rondje rond het eiland te doen ondanks de regen. Van Broadford naar Sligachan, door naar de coral beaches van Dunvegen en vervolgens langs Uig om via de Quiraing bergpas (waar deze foto is genomen) naar Staffin te rijden, langs Storr en Portree en weer terug naar Broadford.

Ondanks de slechte voorspellingen toch zeker drie dagen prima weer gehad en eigenlijk zijn er maar twee dagen echt gevuld met non-stop regen. Geen slechte score voor een gebied dat bekend staat om de regen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

One Response to Skye2008: Quiraing

  1. hamperium says:

    jammer van de overbelichting in de lucht
    vind standpunt en de diepte in de foto erg geslaagd

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *