Skye2008: Terug

SheepZo rijd je tussen de Glens, Lochs, Bens en Mors en zo rijd je het mistige Flevoland weer binnen. Het zit er weer op, een superweek op de Isle of Skye. Gisteren zijn we van Skye naar Oban gereden, een klein havenstadje ongeveer halverwege de weg naar Edinburgh. Het was toen we aankwamen weer heerlijk weer, we zijn daarom meteen het stadje weer uitgereden op zoek naar Loch Etive. Die hebben we gevonden, maar niet de plek die we eigenlijk zochten, uiteindelijk zijn we doorgereden naar Loch Lomond, het grootste meer van Schotland. Vanochtend reden we vanuit Oban via het natuurpark The Trossachs terug naar het vliegveld om de huurauto af te leveren en Easyjet terug naar Amsterdam te nemen.

Alle foto’s zijn weer om Lightroom ingeladen, nu komt de klus van het uitzoeken en bewerken. Deze foto had ik eigenlijk gisteren willen plaatsen, het is een afscheidsgroet aan de schapen van Skye. Auto’s die met 60 mijl voorbij razen doet ze niets (ze staan vaak net aan de rand van de autoweg), maar oh-wee als je even uitstapt of langsloopt, dan weten ze niet hoe snel ze zich uit de voeten moeten maken.

Komende dagen meer foto’s. Voor nu neem ik er nog even een glaasje Tallisker whisky op, tot morgen.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *