Skye2008: Commando’s

Commando MemorialRond half twee zijn we in de huurauto vertrokken van Edinburgh Airport richting Isle of Skye in Schotland. Oorspronkelijk was de bedoeling daar rond zes uur aan te komen, maar net voorbij de Dalwhinnie Whisky stokerij brak er een heerlijk zonnetje door het wolkendek heen dat ons tot het eind van de avond gezelschap zou houden. We praten hier wel over Schotland, dus we hebben er het beste van gemaakt door onderweg redelijk wat keren te stoppen, zo kwamen we uiteindelijk rond 20.30u aan nadat we ook Eilean Donan Castle waren gepasseerd.

Deze foto is genomen bij Spean Bridge. Hier staat Commando Memorial, een indrukwekkend monument over de heldenmoed van deze Britse elite eenheid. Het herdenkingsbeeld staat op een heuveltje in een vallei die uitkijkt op de Ben Nevis en de bergen er omheen. Als je goed kijkt op de foto dan zie je sneeuw op de toppen liggen. Vorig jaar was ik hier ook (ongeveer drie weken later), maar toen was er geen sneeuw te zien en waren de bergen

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

6 Responses to Skye2008: Commando’s

  1. marco says:

    Erg mooi, ik wil ook heel graag zelf nog een keer naar schotland. Zulke beelden doen het verlangen alleen maar goed.

  2. Daisy says:

    Een mooie krachtige foto!

  3. Mooi beeld, ziet er goed uit zo die lucht!

  4. Lavar says:

    Your answer lifts the intelilencge of the debate.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *