IJsmolen

IJsmolen

Ik hoop dat jullie ondertussen net zo enthousiast zijn over windmolens als ik, want hier is er weer eentje ;) In deze scène sprak het contrast tussen het warme geel van de lucht en de blauwe omgeving me aan. De zon komt langzaam boven de dijk uit en verlicht de windmolen en een stukje van de voorgrond.

Lightroom 2.3

Al vrij snel op de Lightroom 2.2 update volgt een nieuwe release candidate voor Lightroom. Belangrijkste verandering voor de Nederlands sprekenden in deze ‘release candidate’ versie is dat Lightroom nu ook met een Nederlands interface is te gebruiken, ik moest echter wel mijn Mac op Nederlands instellen voordat ik die taal ook zag (en toen ging ik snel daar snel weer uit, feather = verdoezelen). Adobe meldt dat ongeveer 90% van de vertaling rond is.

Verder meldt Adobe dat veel problemen die samenhangen met het vollopen van werkgeheugen zijn verbeterd: het exporteren van veel afbeeldingen en het werken met lokale bewerkingen.

Fotoworkflow

Vandaag heb ik weer een nieuw artikel geplaatst op DigitaleFotografieTips.nl. Ik fotografeer standaard in het RAW formaat en pas op alle foto’ s die ik publiceer bewerkingen toe. In dit artikel geef ik je een indruk van mijn workflow in Lightroom.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *