Kinderdijk 2008

Kinderdijk 2008

Je hebt zo van die dagen dat je meer bezig bent met wat er zich binnen afspeelt dan buiten. Vandaag was zo’n dag. Daarom maar even terug naar een prettig moment eind vorig jaar, de zonsopgang bij Kinderdijk op Tweede Kerstdag. Express zo gepositioneerd dat de zon net de molen raakt, het kleine diafragma zorgde er voor dat de zon in een ster veranderde.
Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , , .

2 Responses to Kinderdijk 2008

 1. Anita says:

  Beste Kenneth,

  Nog bedankt voor je reactie enige tijd terug. Vandaag ben ik er eindelijk aan toe gekomen weer eens tijd en aandacht aan m’n blog en dergelijke te besteden dus vandaar dat het een tijdje heeft geduurd.

  Leuke foto! Ik ga je werk vaker bekijken :D

  Groetjes Anita
  (leuke term trouwens, blogograaf!)

  • Hoi Anita,

   Ga je na het behalen van de minor nog verder met fotografie?

   Bloggen en fotograaf = blogograaf. Grappig genoeg komt de term op Google alleen naar aanleiding van dit blog voor. Ik heb verder niets aan een uniek woord, want er is ook niemand die er op zoekt ;)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *