Gooimeer

Gooimeer

Wat een schitterende zonsondergang gisteren op het Gooimeer. Gelukkig was ik al in de middag thuisgekomen (voor de aanleg van glasvezel) en kon zo rond 16.30u richting de Gooimeerdijk gelopen. De zon stond toen nog vrij hoog en werd tegengehouden door een paar wolken, maar rond 17.00u gleed hij steeds lager totdat hij op den duur ook tussen de wolken terecht kwam.

Hierdoor werd de bovenste laag wolken verlicht door een heerlijke warme gloed en ook de rij stenen tegen de Gooimeerdijk aan kreeg de laatste zonnestralen te verwerken. Dit korte moment had ik verwacht en ik stond dus klaar om een aantal foto’s te nemen op het moment dat het zich voordeed. Gelukkig was de kracht van de zon al behoorlijk afgenomen waardoor het contrastverschil binnen de perken bleef.

Met het weer zoals dit nu is verwacht ik ook vanavond weer vuurwerk op het Gooimeer.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *