Gouden Gooimeer

Gouden Gooimeer

Nog een foto van de zonsondergang op 13 februari. Deze is iets eerder op de avond genomen, toen de zon nog midden tussen de wolken zat. Enkele stralen hebben zich vrijgemaakt en verlichten het Gooimeer met een heerlijke gouden gloed.

Publieke evenementen

Foto’s maken van stilstaande objecten kan gaan vervelen. Veel fotografen gaan dan op zoek naar een onderwerp van vlees en bloed. Het makkelijkst is dit te doen in de stad, maar zomaar een cameralens op iemand richten is de eerste paar keren wel eng. Het vereist zelfvertrouwen en wat moed om hier overeen te stappen. Het bezoeken van publieke evenementen is een goede tussenstap om ervaring en zelfvertrouwen op te bouwen. Op DigitaleFotografieTips.nl een artikel hierover.

Geplaatst in Fotos, Weblog en getagged met , , , .

2 Responses to Gouden Gooimeer

 1. John Gielis says:

  Beste Kenneth,
  Bij toeval- tijdens het zoeken naar een foto van de bokvink – op jouw site terechtgekomen.
  Schitterende foto's waarvoor mijn complimenten.
  Vond de foto van het Gooimeer zo mooi dat ik die wel als achtergrond op mijn PC wilde hebben, maar dat lukte deze 65-jarige niet. Waarschijnlijk moet je daarvoor een jpg'tje hebben?
  In ieder geval genoten van jouw foto's.
  Met vriendelijke groet,
  John Gielis

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *